Pension

Stal van den Heuvel is gelegen in de bosrijke omgeving van Oirschot en de accommodatie is van alle gemakken voorzien om optimaal van je paard te kunnen genieten. Binnen rijden met slecht weer, met mooi weer in de buitenbak of op een van de trainingsvelden, of van de natuur genieten in één van de natuurgebieden rondom de stal? Het is allemaal mogelijk. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van de longeercirkel, de stapmolen en het warm water op onze wasplaatsen.

Ook voor de menners hebben wij alle nodige faciliteiten: een 40 bij 80 meter trainingsveld, een 40 bij 100 meter dressuurring, een vaardigheidsparcours en een hindernisterrein. Alles voor het beoefenen van de (samengestelde) mensport is aanwezig. Een van de trainingsvelden is verlicht, dus ook in de avonduren kan er getraind worden.

De paarden worden volledig verzorgd op Stal van den Heuvel, u hoeft alleen maar te rijden. De paarden worden door ons gevoerd en krijgen dagelijks beweging in weide of paddock. Daarnaast worden de stallen dagelijks uitgemest en opgestrooid.

Ben jij op zoek naar een kleinschalige pensionstal waar je het hele jaar kunt trainen en genieten van je paard? We nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen op onze stal.